• Aktuality

      • Pokyny k vyučovaniu od 27.10.2020
        • Pokyny k vyučovaniu od 27.10.2020

        • 12.01.2021 22:30
        • Od utorka 27.10. 2020 bude v prevádzke 1. stupeň ZŠ, všetky triedy MŠ, školské jedálne a 4 triedy ŠKD. ....
        • Od utorka 27.10. 2020 bude v prevádzke 1. stupeň ZŠ, všetky triedy MŠ, školské jedálne a 4 triedy ŠKD.

          • žiaci prinesú vyhlásenie o bezinfekčnosti platné od 9. 11. 2020 , ktoré si stiahnu kliknutím sem.

           

           

          2. stupeň ZŠ vzdelávať dištančne od  pondelka 26.10.2020 do odvolania.

           

          Upozorňujeme na zmenu jesenných prázdnin, ktoré budú  v ZŠ aj MŠ v dňoch 30.10., 2.11., 6.11. a 9.11.2020.

           

           

          Zákonný zástupca

          Zodpovedá za dodržiavanie hygienicko-epidemiologických opatrení pri príchode žiaka do základnej školy a pri odchode žiaka zo základnej školy resp. zo školského klubu detí,  zo školskej  jedálne (nosenie  rúšok,  dodržiavanie  odstupov,  dezinfekcia  rúk v zmysle aktuálnych opatrení ÚVZ SR).

          Zabezpečí pre svoje dieťa každý deň minimálne dve rúška (náhradné, musí mať pri sebe v prípade potreby) a papierové jednorazové vreckovky.

          Dodržiava pokyny riaditeľa školy, ktoré upravujú podmienky prevádzky konkrétnej základnej školy, školského klubu detí a školskej jedálne na školský rok 2020/2021.

          Predkladá po každom prerušení dochádzky žiaka do základnej školy v trvaní viac ako tri po sebe nasledujúce dni (vrátane  víkendov  a sviatkov) písomné vyhlásenie zákonného  zástupcu  o bezinfekčnosti.

          Pri prerušení viac ako 5 pracovných (víkendy a sviatky sa nezapočítavajú) dní z dôvodu akéhokoľvek ochorenia predkladá potvrdenie o chorobe vydané všeobecným lekárom pre deti a dorast.

          Počet podaných Vyhlásení o bezinfekčnosti a Potvrdení o chorobe nie je limitovaný.

          V prípade, že u dieťaťa je podozrenie alebo potvrdené ochorenie na COVID-19,  bezodkladne  o tejto situácii  informuje triedneho  učiteľa a  riaditeľa  školy. 

          Povinnosťou  zákonného  zástupcu  je  aj bezodkladne  nahlásenie  karantény,  ak  bola  dieťaťu  nariadená  lekárom  všeobecnej   zdravotnej starostlivosti pre deti a dorast alebo miestne príslušným regionálnym ÚVZ. Za týchto podmienok nemôže žiak navštevovať školu

          V prípade neprítomnosti žiaka v škole a  školskom zariadení z dôvodu: podozrenia na ochorenie COVID-19 (označený ako „Úzky kontakt“ RÚVZ, infektológom alebo všeobecným lekárom) ochorenia   na   COVID-19  (potvrdené  ochorenie  RÚVZ,  infektológom  alebo  všeobecným lekárom) predloží pri návrate žiaka do školy "Potvrdenie o chorobe" vydané len všeobecným lekárom pre deti a dorast alebo u plnoletých žiakov všeobecným lekárom pre dospelých (u ktorých je žiak v starostlivosti), a to bez ohľadu na dĺžku trvania jeho neprítomnosti.

        • Naspäť na zoznam článkov