• Aktuality

      • Testovanie žiakov 2. stupňa
        • Testovanie žiakov 2. stupňa

        • 12.01.2021 22:30
        • Vážení rodičia!

          Vzhľadom na rozhodnutie ministra školstva zo dňa 4.12.2020 a na základe rozhodnutia vlády je možné  obnoviť vyučovanie v piatom až deviatom ročníku len po preukázaní sa negatívnym  testom na ochorenie COVID-19. Negatívny výsledok antigénového testu alebo RT-PCR testu ...

        • Vážení rodičia!

          Vzhľadom na rozhodnutie ministra školstva zo dňa 4.12.2020 a na základe rozhodnutia vlády je možné  obnoviť vyučovanie v piatom až deviatom ročníku len po preukázaní sa negatívnym  testom na ochorenie COVID-19. Negatívny výsledok antigénového testu alebo RT-PCR testu nesmie byť starší ako 7 dní. Výnimku z testovania majú osoby, ktoré prekonali ochorenie COVID -19 a majú o jeho prekonaní doklad nie starší ako tri mesiace. Obnovenie vyučovania na druhom stupni je podmienené otestovaním zamestnancov školy, žiakov 5. - 9. ročníka a ich rodičov, aspoň jedného z nich.

          Našou snahou je, aby žiaci druhého stupňa nastúpili do školy v piatok 11.12.2020, preto sme sa rozhodli zorganizovať bezplatné testovanie antigénovými testami dňa 10.12.2020 (štvrtok) od 8,00 hod. do 9,00 hod všetci zamestnanci školy, od 9.00 do 20.00 žiaci a rodičia v telocvični Kultúrneho domu v Oravskej Lesnej. Prestávka bude od 12,00 do 12,30 hod.


          Učenie na diaľku je náročné pre žiakov aj pre učiteľov. Preto Vás chceme požiadať o účasť na testovaní, aby sme spolu vrátili deti do školy. Vopred ďakujeme za Vašu ochotu a spoluprácu.

          Link na monitorovanie počtu čakajúcich ľudí na testovanie

           

          Dokumenty potrebné pri nástupe žiakov 5.-9.ročníka do školy v piatok 11.12.2020

          Pri nástupe do školy sa žiaci 5.-9.ročníka preukážu negatívnym certifikátom na COVID-19 nie straším ako 7 dní, ktorý bol vystavený po absolvovaní antigénového alebo PCR testu. V prípade, že žiak prekonal COVID – 19, preukáže sa potvrdením o jeho prekonaní nie starším ako 90 dní. Okrem toho každý žiak druhého stupňa prinesie do školy vyhlásenie o bezinfekčnosti, ktoré podpíše zákonný zástupca. Dokumenty odovzdajú žiaci na prvej vyučovacej hodine.

          Žiaci prinesú v piatok do školy len podpísanú prvú stranu vyhlásenia + certifikát žiaka

           

          Pozor! Bude zmena rozvrhu na pôvodný rozvrh.

        • Naspäť na zoznam článkov